Mangosorbet met citroen-kokoscrunch
Uit je bol met deze mangoijsjes! Binnen no-time staat dit ultieme toetje op tafel
Aan de slag
Haal het mango-ijs 10 min. van tevoren uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de geroosterde kokossnippers fijn. Snijd de citroenkoekjes in stukjes van ca. een ½ cm. Snijd de mangostukjes in blokjes van een ½ cm.
Schep in elke coupe 2 el yochurt kokos naturel. Verdeel de mangostukjes erover en schep het mango-ijs in bollen erop. Verdeel de rest van de yochurt kokos naturel erover. Bestrooi met de kokossnippers, het citroenrasp en de citroenkoekjes.
Mangosorbet met citroen-kokoscrunch
Uit je bol met deze mangoijsjes! Binnen no-time staat dit ultieme toetje op tafel
nagerecht
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Haal het mango-ijs 10 min. van tevoren uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de geroosterde kokossnippers fijn. Snijd de citroenkoekjes in stukjes van ca. een ½ cm. Snijd de mangostukjes in blokjes van een ½ cm.
Schep in elke coupe 2 el yochurt kokos naturel. Verdeel de mangostukjes erover en schep het mango-ijs in bollen erop. Verdeel de rest van de yochurt kokos naturel erover. Bestrooi met de kokossnippers, het citroenrasp en de citroenkoekjes.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml mango sorbetijs
1 citroen
50 g kokossnippers
4 roomboter citroenkoekjes
175 g verse zongerijpte mangostukjes
300 g koelverse yochurt kokos ongezoet
Dit heb je nodig
ijscoupes