Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes
Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.
Aan de slag
Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en rozemarijn 1 min. op laag vuur. Voeg de rösti, peper en zout toe en bak 15 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Halveer de cherrytomaten en snijd het basilicum fijn.
Voeg de broccoli en balletjes toe en bak 10 min. mee. Schep regelmatig om.
Neem de pan van het vuur en schep de tomaatjes en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes
Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en rozemarijn 1 min. op laag vuur. Voeg de rösti, peper en zout toe en bak 15 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Halveer de cherrytomaten en snijd het basilicum fijn.
Voeg de broccoli en balletjes toe en bak 10 min. mee. Schep regelmatig om.
Neem de pan van het vuur en schep de tomaatjes en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
2 el milde olijfolie
1 el gedroogde rozemarijn
750 g Aviko diepvries rösti original
500 g broccoli
250 g cherrytomaten
15 g verse basilicum
250 g rundersoepballetjes