Italiaanse kipschotel met broccoli
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de kipfilet in plakjes en de mozzarella in plakken. Vet de ovenschaal in met de olijfolie. Leg de kipfilet dakpansgewijs in de ingevette ovenschaal. Pers de knoflook erboven en bestrooi de kip met peper. Schenk de pastasaus erover. Leg de plakken mozzarella erop en bestrooi met de oregano en peper. Bak de kipschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar. Serveer de kipschotel met de spaghetti en broccoli.
Italiaanse kipschotel met broccoli
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de kipfilet in plakjes en de mozzarella in plakken. Vet de ovenschaal in met de olijfolie. Leg de kipfilet dakpansgewijs in de ingevette ovenschaal. Pers de knoflook erboven en bestrooi de kip met peper. Schenk de pastasaus erover. Leg de plakken mozzarella erop en bestrooi met de oregano en peper. Bak de kipschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar. Serveer de kipschotel met de spaghetti en broccoli.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g kipfilet
125 g mozzarella
2 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
600 g pastasaus traditional
1 tl gedroogde oregano
300 g spaghetti
800 g broccoli
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)