Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes

Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en rozemarijn 1 min. op laag vuur. Voeg de rösti, peper en zout toe en bak 15 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Halveer de cherrytomaten en snijd het basilicum fijn.

Voeg de broccoli en balletjes toe en bak 10 min. mee. Schep regelmatig om.

Neem de pan van het vuur en schep de tomaatjes en basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietipLekker met verse groene pesto; daarmee is het recept niet meer lactosevrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse rösti-roerbak met broccoli & gehaktballetjes

Met aardappelgerechten kun je eindeloos variëren, net zoals in deze roerbak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig