Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar
Deze lekkere bietenhummus met een 'swirl' is in 5 minuten klaar en is niet alleen een lust voor het oog.
Aan de slag
Bereid de mini naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal. Schep de Griekse yoghurt op de hummus. Roer in één beweging voorzichtig door met je lepel, zodat er een ‘swirl’ ontstaat.
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de komkommer. Verdeel de komkommer aan één kant over de hummus. Bestrooi de hummus met de za'atar. Serveer met de naan.
Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar
Deze lekkere bietenhummus met een 'swirl' is in 5 minuten klaar en is niet alleen een lust voor het oog.
null personen
430 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mini naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal. Schep de Griekse yoghurt op de hummus. Roer in één beweging voorzichtig door met je lepel, zodat er een ‘swirl’ ontstaat.
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de komkommer. Verdeel de komkommer aan één kant over de hummus. Bestrooi de hummus met de za'atar. Serveer met de naan.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 mini naanbreads garlic & coriander
400 g hummus rode biet
100 g Griekse yoghurt
½ komkommer
1 el za'atar