Gnocchiroerbak met spek & courgette
De gnocchi bak je in kruidenboter; snel, makkelijk en ook nog eens boordevol smaak!
Aan de slag
Snijd elke ui in 8 parten. Verhit de kruidenboter in 2 grote koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de gnocchi en rode ui in ca. 12 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.
Verhit ondertussen de hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 2 cm en de tenen knoflook fijn. Voeg de courgette, knoflook en het komijnzaad toe aan het spek en bak nog 6 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de selderij fijn en meng de helft met de gnocchi. Schep de gnocchi om met de groente, verdeel over de borden en garneer met de rest van de selderij.
Gnocchiroerbak met spek & courgette
De gnocchi bak je in kruidenboter; snel, makkelijk en ook nog eens boordevol smaak!
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd elke ui in 8 parten. Verhit de kruidenboter in 2 grote koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de gnocchi en rode ui in ca. 12 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.
Verhit ondertussen de hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 2 cm en de tenen knoflook fijn. Voeg de courgette, knoflook en het komijnzaad toe aan het spek en bak nog 6 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de selderij fijn en meng de helft met de gnocchi. Schep de gnocchi om met de groente, verdeel over de borden en garneer met de rest van de selderij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
1 kg gnocchi
110 g verse kruidenboter met knoflook
250 g gerookte spekreepjes
2 courgette
2 tenen knoflook
2½ g komijnzaad
20 g verse selderij