Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 14 min. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm en de mozzarella in plakken.
Giet de pasta af en meng met de courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en kipfiletreepjes. Verdeel over de ovenschaal en breng op smaak met peper.
Verdeel de mozzarella over de pasta. Leg de cherrytomaten aan de tak op de schotel en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Tortellini-ovenschotel met pesto en geroosterde tomaatjes
Instructievideo - 00:37 min.
Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 14 min. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm en de mozzarella in plakken.
Giet de pasta af en meng met de courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en kipfiletreepjes. Verdeel over de ovenschaal en breng op smaak met peper.
Verdeel de mozzarella over de pasta. Leg de cherrytomaten aan de tak op de schotel en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
440 g Grand'Italia tortellini agli spinaci e ricotta
1 courgette
125 g mozzarella
250 ml kookzuivel
400 g broccolirijst
300 g scharrel gebraden kipfiletreepjes Italiaans
92½ g pesto alla Genovese
250 g cherrytomaten aan de tak
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)