Krieltjes uit de airfryer
Dat wordt guilt-free aardappeltjes eten!
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 180 °C.
Was de krieltjes en droog ze in een schone theedoek. Haal de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd ze fijn.
Snijd de knoflook fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de rozemarijn met de knoflook, het citroenrasp, de olijfolie en peper. Meng met de krieltjes. Bak 25 min. in het mandje van de airfryer. Schud halverwege om. Bestrooi met zout.
Krieltjes uit de airfryer
Dat wordt guilt-free aardappeltjes eten!
bijgerecht
null personen
270 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 180 °C.
Was de krieltjes en droog ze in een schone theedoek. Haal de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd ze fijn.
Snijd de knoflook fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de rozemarijn met de knoflook, het citroenrasp, de olijfolie en peper. Meng met de krieltjes. Bak 25 min. in het mandje van de airfryer. Schud halverwege om. Bestrooi met zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg krieltjes in de schil
2 takjes verse rozemarijn
2 tenen knoflook
1 citroen
2 el milde olijfolie
1 tl versgemalen peper
Dit heb je nodig
airfryer XL
schone theedoek