Portobello-pizza
Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de tomatensaus door de soepgroente en vul de portobello’s ermee. Verdeel de kaas erover.
Snijd de tomaten in plakjes en verdeel over de kaas. Bak de portobello’s in het midden van de oven in 15 min. goudbruin en gaar.
Portobello-pizza
Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.
bijgerecht
null porties
155 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de tomatensaus door de soepgroente en vul de portobello’s ermee. Verdeel de kaas erover.
Snijd de tomaten in plakjes en verdeel over de kaas. Bak de portobello’s in het midden van de oven in 15 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 portobello's
180 g Mister Kitchen pizzasaus original
75 g fijne soepgroente
75 g geraspte oude kaas
6 cherrytomaten
Dit heb je nodig
bakpapier