Portobello-pizza
bewaar
bewaar

Portobello-pizza

Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Leg de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de tomatensaus door de soepgroente en vul de portobello’s ermee. Verdeel de kaas erover.

Snijd de tomaten in plakjes en verdeel over de kaas. Bak de portobello’s in het midden van de oven in 15 min. goudbruin en gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Portobello-pizza

Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig