Hollandse tomatenpizza
Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems ca. 4 min. in het midden van de oven.
Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas.
Verdeel de V-spread, de tomaatjes en de helft van de kaas over de voorgebakken pizzabodems. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. in de oven.
Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de kaas er over. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de pizza’s.
Hollandse tomatenpizza
Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
10 min. bereiden
12 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems ca. 4 min. in het midden van de oven.
Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas.
Verdeel de V-spread, de tomaatjes en de helft van de kaas over de voorgebakken pizzabodems. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. in de oven.
Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de kaas er over. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de pizza’s.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Magioni bloemkoolpizzabodems
250 g snoepgroente tomatenmix
80 g oude boerenkaas
150 g Mister Kitchen v-spread tomaat/courgette in pot
15 g verse basilicum