Hollandse tomatenpizza
bewaar
bewaar

Hollandse tomatenpizza

Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems ca. 4 min. in het midden van de oven.

Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas.

Verdeel de V-spread, de tomaatjes en de helft van de kaas over de voorgebakken pizzabodems. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. in de oven.

Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de kaas er over. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de pizza’s.

combinatietipVoeg voor een échte smaaksensatie verse zeekraal toe. Breng een pan water aan de kook en kook 50 g zeekraal 1 min. (blancheren) en spoel af met koud water. Verdeel over de pizza’s nadat deze gebakken zijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse tomatenpizza

Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig