Kruidensteeltjeszout
Kruidenzout is een fantastische smaakmaker! Plus: zo heb je nog wat aan je kruidensteeltjes. Handig!
Aan de slag
Maal de gemixte steeltjes van verse zachte kruiden (zoals basilicum, platte peterselie, salie, munt of dille) zeer fijn in het bakje van de staafmixer. Voeg het zeezout toe en maal tot het zout iets fijner is en mooi gemengd met de kruiden.
Doe in een schone, afsluitbare pot. Het zout is gelijk te gebruiken, maar na een week is het op z’n lekkerst. Het zout is ca. 6 maanden houdbaar.
Kruidensteeltjeszout
Kruidenzout is een fantastische smaakmaker! Plus: zo heb je nog wat aan je kruidensteeltjes. Handig!
bijgerecht
null porties
2 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maal de gemixte steeltjes van verse zachte kruiden (zoals basilicum, platte peterselie, salie, munt of dille) zeer fijn in het bakje van de staafmixer. Voeg het zeezout toe en maal tot het zout iets fijner is en mooi gemengd met de kruiden.
Doe in een schone, afsluitbare pot. Het zout is gelijk te gebruiken, maar na een week is het op z’n lekkerst. Het zout is ca. 6 maanden houdbaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 g verse kruiden
100 g grof zeezout
Dit heb je nodig
staafmixer met bakje