Gele linzencurry
bewaar
bewaar

Gele linzencurry

Makkelijker wordt het bijna niet: 5-10 min. bereiding voor jou en dan lekker laten pruttelen.

35 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.

Verhit de kokosolie in een hapjespan en fruit de ui met de kruidenpasta 5 min. op laag vuur. Voeg de bloemkool, gele linzen, tuinerwten, tomaten, groentebouillontablet en het water toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 25 min. op laag vuur koken tot de linzen gaar zijn. Roer regelmatig.

combinatietipServeer met basmatirijst, papadums en mangochutney.
dieettipGebruik je groentebouillontabletten van een ander merk, dan is dit recept niet langer vegan.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gele linzencurry

Makkelijker wordt het bijna niet: 5-10 min. bereiding voor jou en dan lekker laten pruttelen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig