Boerenkoolstamppot met zoete aardappel
bewaar
bewaar

Boerenkoolstamppot met zoete aardappel

Take it easy; neem een bowl met boerenkool.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in achten. Snijd de runderchipolataworst in stukjes van ca. 2 cm. Verwarm de helft van de olie in een koekenpan en roerbak hierin de rode ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de worstjes toe aan de ui en roerbak 6 min. mee. Verwarm ondertussen de rest van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en voeg de boerenkool toe. Roerbak 4 min. tot de boerenkool wat is geslonken

Verwarm de zoete-aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet 100 ml water (per 2 personen) bij het ui-worstmengsel. Bak nog 30 sec. mee en zet het vuur uit. Meng de boerenkool met de puree. Verdeel over de kommen. Verdeel de rode ui en stukjes worst erover. Serveer met piccalilly.

Boerenkoolstamppot met zoete aardappel

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenkoolstamppot met zoete aardappel

Take it easy; neem een bowl met boerenkool.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig