Koolhydraatarm pindakaasbrood
Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een homogeen beslag. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 min. gaar in het midden van de oven. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.
Koolhydraatarm pindakaasbrood
Instructievideo - 00:24 min.
Koolhydraatarm pindakaasbrood
Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.
null porties
225 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een homogeen beslag. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 min. gaar in het midden van de oven. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
350 g 100% pindakaas met stukjes pinda's
16 g bakpoeder
100 ml karnemelk
½ el koek- en speculaaskruiden
1 el vloeibare honing
200 g hüttenkäse
Dit heb je nodig
bakblik 25 cm (ingevet)