Koolhydraatarm pindakaasbrood
bewaar
bewaar

Koolhydraatarm pindakaasbrood

Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.

10 min. bereiden / 40 min. oventijd / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180°C. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een homogeen beslag. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 min. gaar in het midden van de oven. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.

bewaartipWil je dit pindakaasbrood lang bewaren? Snijd het brood dan in plakken en vries de plakken los van elkaar in. Ook lekker geroosterd.

Koolhydraatarm pindakaasbrood

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarm pindakaasbrood

Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig