Geroosterde spruiten met druiven en blauwe kaas
Wie spruitjes niet lust na het proeven van deze geroosterde spruiten = gek.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de spruitjes en verdeel over de ovenschaal. Besprenkel met de olie, schep om en rooster 20-25 min. iets boven het midden in de oven.
Haal ondertussen de druiven los van de tros, verkruimel de kaas en hak de cashewnoten grof.
Neem de spruiten uit de oven en doe ze in een mooie schaal. Voeg de druiven en kaas toe en schep om. Bestrooi met de noten.
Geroosterde spruiten met druiven en blauwe kaas
Wie spruitjes niet lust na het proeven van deze geroosterde spruiten = gek.
bijgerecht
null personen
220 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de spruitjes en verdeel over de ovenschaal. Besprenkel met de olie, schep om en rooster 20-25 min. iets boven het midden in de oven.
Haal ondertussen de druiven los van de tros, verkruimel de kaas en hak de cashewnoten grof.
Neem de spruiten uit de oven en doe ze in een mooie schaal. Voeg de druiven en kaas toe en schep om. Bestrooi met de noten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g geschoonde spruitjes
2 el milde olijfolie
100 g pitloze rode druiven
50 g Blue d'Auvergne blauwaderkaas 50+
30 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)