Nasi goreng met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
Geef ons maar nasi goreng.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1 el olie in een wok en bak de Kipstuckjes 2 min. Voeg de wokgroenten en kruidenmix toe en bak 5 min. mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen. Verwarm ondertussen de pindasaus al roerend in een (steel)pan 3 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de nasi over 4 borden. Halveer de omelet, snijd in repen en verdeel over de nasi. Serveer met de pindasaus en kroepoek.
Nasi goreng met vegetarische Kipstuckjes en satésaus
Geef ons maar nasi goreng.
hoofdgerecht
null personen
900 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1 el olie in een wok en bak de Kipstuckjes 2 min. Voeg de wokgroenten en kruidenmix toe en bak 5 min. mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen. Verwarm ondertussen de pindasaus al roerend in een (steel)pan 3 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de nasi over 4 borden. Halveer de omelet, snijd in repen en verdeel over de nasi. Serveer met de pindasaus en kroepoek.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
2 el arachideolie
160 g De Vegetarische Slager kipstuckjes
600 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
19 g Conimex nasi kruidenmix
4 middelgrote scharreleieren
200 g Calvé pindasaus mild
75 g Conimex cassave kroepoek