Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes
Go go bami goreng! Dit vega maal staat in 20 minuten op tafel.
Aan de slag
Breek de mie in een paar stukken en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud stromend water en laat uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de Kipstuckjes op middelhoog vuur 3 min. Voeg de wokgroenten en wittekool toe en bak 5 min. mee. Voeg de bami goreng mix en het water toe. Breng aan de kook en zet het vuur dan uit. Schep de mie erdoor.
Verdeel de bami over diepe borden. Verdeel de gebakken uitjes erover en serveer met de kroepoek.
Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes
Go go bami goreng! Dit vega maal staat in 20 minuten op tafel.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breek de mie in een paar stukken en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud stromend water en laat uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de Kipstuckjes op middelhoog vuur 3 min. Voeg de wokgroenten en wittekool toe en bak 5 min. mee. Voeg de bami goreng mix en het water toe. Breng aan de kook en zet het vuur dan uit. Schep de mie erdoor.
Verdeel de bami over diepe borden. Verdeel de gebakken uitjes erover en serveer met de kroepoek.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Conimex mie brede noedels
1 el arachideolie
160 g vegetarische kipstuckjes
400 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
300 g gesneden witte kool
48 g Conimex bami goreng mix
100 ml water
50 g Conimex gebakken uitjes
75 g Conimex Jakarta kroepoek
Dit heb je nodig
wok