Mac and cheese in een gourmetpannetje
Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni. Snijd de bosui in dunne ringen.
Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten. Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder. Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten. Bestrooi met wat bosui en serveer.
Mac 'n cheese gourmetpannetje
Instructievideo - 00:22 min.
Mac and cheese in een gourmetpannetje
Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.
bijgerecht
null porties
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni. Snijd de bosui in dunne ringen.
Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten. Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder. Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten. Bestrooi met wat bosui en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g macaroni
100 g zuivelspread
75 g geraspte belegen kaas
½ tl gemalen nootmuskaat
2 bosuitjes
45 g Parmigiano Reggiano-poeder
Dit heb je nodig
gourmetstel