Speculaas-suikerbollenwentelteefjes
bewaar
bewaar

Speculaas-suikerbollenwentelteefjes

Wentelteefjes van oud brood zijn lekker. Wentelteefjes van speculaas-suikerbollen zijn éxtra lekker.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Klop de mascarpone met het vanille-extract luchtig met een handmixer. Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord.

Halveer de suikerbollen overlangs en wentel de helften door het eimengsel. Verhit de boter in de pan en bak de helft van de suikerbolhelften in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de suikerbolhelften.

Verdeel de suikerbollen over de borden. Verdeel de mascarpone, blauwe bessen en chocohagelletters erover.

variatietipDe speculaas-suikerbollen kun je ook vervangen door krentenbollen. Voeg dan i.p.v. gemalen kaneel, gemalen koek- en speculaaskruiden toe aan het melk-mengsel..

Wentelteefjes van suikerbrood met speculaas

Instructievideo - 00:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speculaas-suikerbollenwentelteefjes

Wentelteefjes van oud brood zijn lekker. Wentelteefjes van speculaas-suikerbollen zijn éxtra lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig