Vegan Fish Free sticks met ovenfriet & coleslaw
Zelfs vissticks gaan vegan! Deze fish free sticks zijn lekker krokant en heerlijk bij coleslaw.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ° C. Verdeel de friet met de olie over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 30 min. goudgeel en gaar. Verdeel de Fish Sticks over een andere met bakpapier beklede bakplaat en zet na 10 min. boven de friet in de oven. Wissel halverwege de platen om.
Laat de zilveruitjes uitlekken, maar vang 2 el vocht op (per 4 personen). Meng het vocht met de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de witte kool, rodekool, peen julienne en de zilveruitjes met de dressing om in een schaal.
Verdeel de friet, fish sticks en wat coleslaw over de borden. Garneer met een bakje tuinkers.
Vegan Fish Free sticks met ovenfriet & coleslaw
Zelfs vissticks gaan vegan! Deze fish free sticks zijn lekker krokant en heerlijk bij coleslaw.
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ° C. Verdeel de friet met de olie over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 30 min. goudgeel en gaar. Verdeel de Fish Sticks over een andere met bakpapier beklede bakplaat en zet na 10 min. boven de friet in de oven. Wissel halverwege de platen om.
Laat de zilveruitjes uitlekken, maar vang 2 el vocht op (per 4 personen). Meng het vocht met de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de witte kool, rodekool, peen julienne en de zilveruitjes met de dressing om in een schaal.
Verdeel de friet, fish sticks en wat coleslaw over de borden. Garneer met een bakje tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g verse Franse friet
2 el milde olijfolie
400 g Fish Free Sticks
320 g zilveruitjes
5 el plantaardige vegan mayo
300 g gesneden witte kool
300 g gesneden rodekool
150 g peen julienne
1 bakje tuinkers
Dit heb je nodig
bakpapier