Carpaccio-wraps
bewaar
bewaar

Carpaccio-wraps

Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.

bereidingstipJe kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio-wraps

Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig