Carpaccio in een glaasje
bewaar
bewaar

Carpaccio in een glaasje

Carpaccio in een glaasje: de perfecte amuse of voorgerecht voor het (kerst)diner. Heerlijk met de smaak van truffel en citroen.

10 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit de carpaccioverpakking 4 min. op laag vuur goudbruin. Haal uit de pan.

Meng de rucola in een kom met het sap van de citroen.

Houd een paar blaadjes rucola achter. Verdeel achtereenvolgend de helft van de rucola, carpaccio, truffelmayonaise, kaas en pijnboompitten uit de verpakking over de glazen en bestrooi met peper en eventueel zout. Herhaal met de rest van de ingrediënten en de peper en eventueel zout en garneer met de achtergehouden blaadjes rucola.

serveertipWil je het als hapje serveren? Halveer dan de hoeveelheden en serveer in kleinere glaasjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpaccio in een glaasje

Carpaccio in een glaasje: de perfecte amuse of voorgerecht voor het (kerst)diner. Heerlijk met de smaak van truffel en citroen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig