Carpaccio in een glaasje
Carpaccio in een glaasje: de perfecte amuse of voorgerecht voor het (kerst)diner. Heerlijk met de smaak van truffel en citroen.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit de carpaccioverpakking 4 min. op laag vuur goudbruin. Haal uit de pan.
Meng de rucola in een kom met het sap van de citroen.
Houd een paar blaadjes rucola achter. Verdeel achtereenvolgend de helft van de rucola, carpaccio, truffelmayonaise, kaas en pijnboompitten uit de verpakking over de glazen en bestrooi met peper en eventueel zout. Herhaal met de rest van de ingrediënten en de peper en eventueel zout en garneer met de achtergehouden blaadjes rucola.
Carpaccio in een glaasje
Carpaccio in een glaasje: de perfecte amuse of voorgerecht voor het (kerst)diner. Heerlijk met de smaak van truffel en citroen.
voorgerecht
null personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten uit de carpaccioverpakking 4 min. op laag vuur goudbruin. Haal uit de pan.
Meng de rucola in een kom met het sap van de citroen.
Houd een paar blaadjes rucola achter. Verdeel achtereenvolgend de helft van de rucola, carpaccio, truffelmayonaise, kaas en pijnboompitten uit de verpakking over de glazen en bestrooi met peper en eventueel zout. Herhaal met de rest van de ingrediënten en de peper en eventueel zout en garneer met de achtergehouden blaadjes rucola.
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
264 g AH Excellent greenfields carpaccio met truffelmayonaise
40 g rucola
¼ citroen
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)