Pizza carpaccio
bewaar
bewaar

Pizza carpaccio

Pizza carpaccio: truffelolie, carpaccio, mozzarella en tomaten op een knapperige pizzabodem, met romige truffelmayo als kers op de ... pizza!

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi de pizzabodems met de geraspte mozzarella en bak de pizza’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer ondertussen de tomaten.

Haal de pizza’s uit de oven en beleg met de rucola, carpaccio en de Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de verpakking. Verdeel de tomaten erover en besprenkel met de truffelmayo uit de verpakking en de truffelolie. Bestrooi met versgemalen peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met een frisse salade van rucola, tomaten, rode ui, olijfolie en balsamico-azijn.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza carpaccio

Pizza carpaccio: truffelolie, carpaccio, mozzarella en tomaten op een knapperige pizzabodem, met romige truffelmayo als kers op de ... pizza!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig