Volkoren tortizza’s met kip, brie & cranberrysaus
Het zoetzure van de cranberry past goed bij de kip en het romige van de brie.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Besmeer ondertussen de tortillawraps met de zuivelspread. Snijd de brie in plakken en de uien in dunne halve ringen. Verdeel de brie, ⅔ van de ui en de kipreepjes over de tortilla’s. Verdeel de tortilla’s over de 2 ovenroosters en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig tot tortizza’s.
Verdeel de cranberrysaus en een handje rucola over de tortizza’s. Snijd deze elk in 4 punten. Meng de sperziebonen met de rest van de ui, de rest van de rucola, de olie, peper en eventueel zout. Serveer de bonensalade bij de tortizzapunten.
Volkoren tortizza’s met kip, brie & cranberrysaus
Het zoetzure van de cranberry past goed bij de kip en het romige van de brie.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Besmeer ondertussen de tortillawraps met de zuivelspread. Snijd de brie in plakken en de uien in dunne halve ringen. Verdeel de brie, ⅔ van de ui en de kipreepjes over de tortilla’s. Verdeel de tortilla’s over de 2 ovenroosters en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig tot tortizza’s.
Verdeel de cranberrysaus en een handje rucola over de tortizza’s. Snijd deze elk in 4 punten. Meng de sperziebonen met de rest van de ui, de rest van de rucola, de olie, peper en eventueel zout. Serveer de bonensalade bij de tortizzapunten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g gebroken sperziebonen
4 volkoren tortillawraps
100 g zuivelspread naturel light
125 g boerenbrie
3 rode uien
250 g gerookte kipreepjes
4 el Ocean Spray cranberrysaus
85 g rucola
1 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
ovenrooster