Geroosterde bimi met zwarte-knoflookdip
bewaar
bewaar

Geroosterde bimi met zwarte-knoflookdip

Door het fermenteren is de smaak van zwarte knoflook ‘umami’: hartig. De smaak doet denken aan soja en balsamico en past fantastisch bij deze geroosterde bimi.

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de bimi met de olie. Verdeel over de bakplaat en laat in de oven in ca. 15 min. knapperig en gaar worden.

Pel ondertussen de tenen knoflook en snijd de ansjovis grof. Doe samen met de crème fraîche in een hoge beker en maal tot een gladde dip. Serveer de bimi met de dip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde bimi met zwarte-knoflookdip

Door het fermenteren is de smaak van zwarte knoflook ‘umami’: hartig. De smaak doet denken aan soja en balsamico en past fantastisch bij deze geroosterde bimi.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig