Bimi met ansjovisolie
Aan de slag
In pan met weinig water bimi in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afgieten en op platte schaal leggen. Ansjovisfilets fijnsnijden. In kommetje ansjovis met olie en citroenrasp tot dressing kloppen. Pepertje erboven verkruimelen. Dressing over bimi sprenkelen. Serveren met gegrild vlees.
Bimi met ansjovisolie
bijgerecht
null personen
145 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan met weinig water bimi in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afgieten en op platte schaal leggen. Ansjovisfilets fijnsnijden. In kommetje ansjovis met olie en citroenrasp tot dressing kloppen. Pepertje erboven verkruimelen. Dressing over bimi sprenkelen. Serveren met gegrild vlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g bimi
45 g ansjovisfilets in olie in blik
5 el (olijf)olie
2 tl citroenrasp
1 gedroogd pepertje