Geroosterde aardappelen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de aardappelen in de ovenschaal en pof ze 11 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat 4 min. nagaren. Halveer de aardappelen in de lengte en schep ze met een lepel leeg tot ca. 1/2 cm van de schil.
Meng het aardappelkruim met de crème fraîche. Snijd de ansjovis fijn en voeg samen met de olijven toe aan het kruim. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en vul de uitgeholde aardappelen ermee. Bak de aardappelen in de oven in ca. 15 min. goudbruin.
Geroosterde aardappelen
bijgerecht
null personen
260 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de aardappelen in de ovenschaal en pof ze 11 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat 4 min. nagaren. Halveer de aardappelen in de lengte en schep ze met een lepel leeg tot ca. 1/2 cm van de schil.
Meng het aardappelkruim met de crème fraîche. Snijd de ansjovis fijn en voeg samen met de olijven toe aan het kruim. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en vul de uitgeholde aardappelen ermee. Bak de aardappelen in de oven in ca. 15 min. goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 middelgrote aardappelen
1 bekertje crème fraîche
1 blikje ansjovisfilets
2 el zwarte olijven
Dit heb je nodig
schaal (20 x 30 cm), geschikt voor oven en magnetron