Stoof van kippendij, bier & groenten
bewaar
bewaar

Stoof van kippendij, bier & groenten

Voor dit pannetje hoef je maar 5 ingrediënten in huis te halen. Lekker makkelijk, toch?

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de krieltjes in 4 parten. Neem de kipdijfilet en snijd elke kipdij in 4 gelijke stukken. Bestrooi de kip met ⅓ van de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip in 5 min. rondom bruin. Voeg de rest van de bloem toe en laat 3 min. op laag vuur garen.

Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm. Voeg het bier toe en roer de aanbaksels van de bodem los. Voeg de krieltjes, tijm en de ovengroente toe en breng aan de kook. Laat 30 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Roer regelmatig.

Stoof van kippendij, bier & groenten

Instructievideo - 00:20 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stoof van kippendij, bier & groenten

Voor dit pannetje hoef je maar 5 ingrediënten in huis te halen. Lekker makkelijk, toch?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig