Truffelfrietjes met Parmezaan
Upgrade je frietjes met truffel en Parmezaan. Gevaarlijk lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in 30 min. goudbruin en gaar. Schep halverwege om. Breng op smaak met eventueel zout.
Rasp ondertussen de Parmezaan met fijne rasp en snijd de peterselie fijn. Neem de frietjes uit de oven en meng direct op de bakplaat de Parmezaan erdoor. Schep de friet in een grote kom en besprenkel met de olie, peterselie en wat zout. Hussel goed door elkaar. Serveer direct.
Truffelfrietjes met Parmezaan
Upgrade je frietjes met truffel en Parmezaan. Gevaarlijk lekker!
bijgerecht
null personen
350 kcal
5 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in 30 min. goudbruin en gaar. Schep halverwege om. Breng op smaak met eventueel zout.
Rasp ondertussen de Parmezaan met fijne rasp en snijd de peterselie fijn. Neem de frietjes uit de oven en meng direct op de bakplaat de Parmezaan erdoor. Schep de friet in een grote kom en besprenkel met de olie, peterselie en wat zout. Hussel goed door elkaar. Serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g verse Franse friet
50 g Parmezaanse kaas
10 g verse platte peterselie
1 el truffelolie
Dit heb je nodig
bakpapier
fijne rasp