Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade
bewaar
bewaar

Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade

Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Meng de pulled oats met ⅔ van de olie en de tacokruiden. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de oats in 6 min. krokant. Rasp ondertussen de cheddar.

Smeer de wraps in met de passata, verdeel de pulled oats erover en bestrooi met de cheddar. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit de grillpan en gril de wraps in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

Snipper ondertussen de sjalotten. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees samen met de tomaten in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de sjalot, mango, tomaat, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen) en de rest van de olie door elkaar.

Snijd de wraps schuin doormidden en verdeel samen met de salade over de borden.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde wraps met tomaten-mangosalade

Met deze wraps van pulled oats mis je totaal geen vlees. Feestje op je bord, samenmet de kleurrijke salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig