Snelle roerbak met kip en kokosmelk
Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry.
Snelle roerbak met kip en kokosmelk
Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.
hoofdgerecht
null personen
917 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
325 g gemarineerde Thaise kipfiletblokjes
600 g Thaise wokgroente
400 ml kokosmelk
150 g rauwkost peen julienne
1 tl vissaus
600 g 1 minuut basmatirijst