Volkoren-springrolls met garnalen
bewaar
bewaar

Volkoren-springrolls met garnalen

Gezond hapje, deze volkoren springrolls die je zo in elkaar draait!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Maak eerst de dipsaus. Schil en rasp de gember en meng met de sesamolie en sojasaus.

Zet een ondiepe schaal met lauwwarm water klaar. Maak de schone theedoek nat, wring uit en leg op het werkblad. Dompel steeds een rijstvel helemaal onder in het lauwwarme water en leg dan op de vochtige theedoek. Het vel is dan nog wat hard, maar wordt zacht terwijl je het belegt.

Leg een paar centimeter onder het midden van het rijstvel wat garnalen, rauwkost en ijsbergsla.

Vouw de onderkant van het rijstvel zo strak mogelijk over de vulling en rol een slag. Houd de vulling stevig vast en klap de zijkanten van het vel naar binnen. Rol de rijstloempia verder op. Maak zo ook de andere loempia’s. Serveer met de dipsaus.

Volkoren-springrolls met garnalen

Instructievideo - 00:30 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkoren-springrolls met garnalen

Gezond hapje, deze volkoren springrolls die je zo in elkaar draait!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig