Volkorencouscoussalade met gegrilde kip
En dat binnen 20 minuten op tafel! Heerlijk hè?
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Meng de sperziebonen, broccolirijst en de helft van de olie door de couscous.
Meng ondertussen in een kom de rest van de olie met de vadouvan, voeg de kiphaasjes toe en schep om. Verhit de grillpan en gril de kiphaasjes in 6 min. rondom bruin en gaar.
Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de peterselie fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de vrucht in partjes. Meng de radijsjes, peterselie en het citroenrasp door de couscous. Serveer de couscoussalade met de kiphaasjes en de partjes citroen.
Volkorencouscoussalade met gegrilde kip
En dat binnen 20 minuten op tafel! Heerlijk hè?
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Meng de sperziebonen, broccolirijst en de helft van de olie door de couscous.
Meng ondertussen in een kom de rest van de olie met de vadouvan, voeg de kiphaasjes toe en schep om. Verhit de grillpan en gril de kiphaasjes in 6 min. rondom bruin en gaar.
Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de peterselie fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de vrucht in partjes. Meng de radijsjes, peterselie en het citroenrasp door de couscous. Serveer de couscoussalade met de kiphaasjes en de partjes citroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g biologische volkorencouscous
400 g koelverse gebroken sperziebonen
400 g broccolirijst
4 el traditionele olijfolie
2 tl Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan
300 g kiphaasjes
200 g radijsjes
15 g verse platte peterselie
1 citroen
Dit heb je nodig
grillpan