Verse ravioli met tuinerwten-roomsaus
Je go-to maaltijd voor doordeweeks. Binnen 15 minuten klaar!
Aan de slag
Doe de prei, de helft van de tuinerwten, Provençaalse kruiden en crème fraîche met het water in een pan. Laat de groenten op laag vuur ontdooien en breng het mengsel (een saus) vervolgens tegen de kook aan. Is de saus te dik, voeg dan nog wat water toe.
Haal ondertussen de blaadjes van de munt en snijd fijn. Neem de pan met saus van het vuur en voeg de helft van de gesneden munt toe. Pureer met de staafmixer. Zet de pan terug op het vuur, voeg de rest van de tuinerwten toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de rest van de munt.
Verse ravioli met tuinerwten-roomsaus
Je go-to maaltijd voor doordeweeks. Binnen 15 minuten klaar!
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de prei, de helft van de tuinerwten, Provençaalse kruiden en crème fraîche met het water in een pan. Laat de groenten op laag vuur ontdooien en breng het mengsel (een saus) vervolgens tegen de kook aan. Is de saus te dik, voeg dan nog wat water toe.
Haal ondertussen de blaadjes van de munt en snijd fijn. Neem de pan met saus van het vuur en voeg de helft van de gesneden munt toe. Pureer met de staafmixer. Zet de pan terug op het vuur, voeg de rest van de tuinerwten toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de rest van de munt.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g prei a la crème
450 g diepvries tuinerwten
1½ el gedroogde Provençaalse kruiden
125 ml crème fraîche light
100 ml heet water
7½ g verse munt
500 g verse ravioli formaggio e pomodoro
Dit heb je nodig
staafmixer