Open lasagne met ragout & courgette
bewaar
bewaar

Open lasagne met ragout & courgette

De populaire lasagne, maar dan compleet anders. Zo scoor je punten!

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de courgettes in de lengte in vieren en snijd in plakjes van 1 cm.

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui en knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee. Voeg de gepelde tomaten en kookroom toe en laat het geheel 5 min. op middelhoog vuur doorkoken. Duw de tomaten met een houten lepel in kleinere stukjes en breng de ragout op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de lasagnevellen in 4 min. in een ruime pan beetgaar. Hak het basilicum grof. Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel er wat ragout over. Maak zo op elk bord 2 lagen. Dek af met een lasagnevel, rasp de kaas erboven en bestrooi met het basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Open lasagne met ragout & courgette

De populaire lasagne, maar dan compleet anders. Zo scoor je punten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig