Kruidige bloemkoolbites uit de oven met pittige mangodip
Snelle vegan snack die in een halfuurtje op tafel is getoverd.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de bloemkoolroosjes in gelijke stukken van ca. 4 cm. en doe in een kom. Meng de olie, garam masala, uienpoeder, paprikapoeder en het zout. Spatel door de bloemkool.
Verdeel de bloemkool over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
Doe ondertussen de mango in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met de srirachasaus. Serveer de bloemkoolnuggets met de mangodip.
Kruidige bloemkoolbites uit de oven met pittige mangodip
Snelle vegan snack die in een halfuurtje op tafel is getoverd.
null personen
80 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de bloemkoolroosjes in gelijke stukken van ca. 4 cm. en doe in een kom. Meng de olie, garam masala, uienpoeder, paprikapoeder en het zout. Spatel door de bloemkool.
Verdeel de bloemkool over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
Doe ondertussen de mango in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met de srirachasaus. Serveer de bloemkoolnuggets met de mangodip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g koelverse bloemkoolroosjes
2 el milde olijfolie
2 tl garam masala
1 tl uienpoeder
1 tl paprikapoeder
¼ tl zout
150 g zongerijpte mango
1½ tl sriracha sauce
Dit heb je nodig
bakpapier
staafmixer met hoge beker