Puffy peulvruchten uit de oven
Vergeet borrelnoten: deze gezonde snack is minstens zo lekker.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Doe de bonen in een vergiet en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
Meng de bonen in een kom met de paprikapoeder, knoflookpoeder, cayennepeper en olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de bonen in ca. 30 min. goudbruin en knapperig. Schep nu en dan om. Laat goed afkoelen. Lekker als tussendoortje of bij de borrel.
Puffy peulvruchten uit de oven
Vergeet borrelnoten: deze gezonde snack is minstens zo lekker.
null personen
210 kcal
5 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Doe de bonen in een vergiet en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
Meng de bonen in een kom met de paprikapoeder, knoflookpoeder, cayennepeper en olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de bonen in ca. 30 min. goudbruin en knapperig. Schep nu en dan om. Laat goed afkoelen. Lekker als tussendoortje of bij de borrel.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g borlottibonen uit blik
400 g zwarte bonen in blik
1 el gerookte-paprikapoeder zoet
½ tl knoflookpoeder
½ tl gemalen cayennepeper
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
bakpapier