Banaan ijslolly’s
IJs zonder schuldgevoel. Nodig? Banaan + pure choco en je vriezer
Aan de slag
Pel de bananen, snijd elke banaan in plakken van 1,5 cm. Steek de tapasprikkers erin. Leg de bananen minimaal 2 uur afgedekt in de vriezer.
Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de chocolade grof en doe in een hittebestendige kom. Zet op de pan met water en laat de chocolade onder af en toe roeren smelten. Verkruimel de zomerfruit mix zo fijn mogelijk.
Neem de plakjes banaan uit de vriezer. Dip elk plakje een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel met wat zomerfruit en kokosrasp.
Banaan ijslolly’s
IJs zonder schuldgevoel. Nodig? Banaan + pure choco en je vriezer
nagerecht
null porties
55 kcal
15 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Pel de bananen, snijd elke banaan in plakken van 1,5 cm. Steek de tapasprikkers erin. Leg de bananen minimaal 2 uur afgedekt in de vriezer.
Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de chocolade grof en doe in een hittebestendige kom. Zet op de pan met water en laat de chocolade onder af en toe roeren smelten. Verkruimel de zomerfruit mix zo fijn mogelijk.
Neem de plakjes banaan uit de vriezer. Dip elk plakje een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel met wat zomerfruit en kokosrasp.
bereidingstip:
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
100 g Delicata extra pure chocolade
2 el Ontbijtverrijker gevriesdroogde zomerfruit mix
3 el AH biologisch kokosrasp
Dit heb je nodig
tapasprikkers