Vegan cheeseburger
Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig!
15 min. bereiden
9 ingrediënten
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
Vegan cheeseburger
Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig!
hoofdgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan zonder olie of boter. Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 verse plantaardige burgers
4 plakken violife original flavour slices
4 hamburgerbroodjes
2 tastytom-trostomaten
1 kleine ui
100 g gesneden ijsbergsla
12 plakjes zoetzure augurken
2 el tomatenketchup
1 el mosterd
Dit heb je nodig
grillpan