Borrelplank met snackgroenten & frisse dilledip
Lekker met crunchy zoutjes tussen de groenten.
Aan de slag
Snijd de dille fijn en meng met de knoflookpoeder, mayonaise, Griekse yoghurt, het citroensap, wat peper en eventueel zout.
Halveer de komkommers in de lengte. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Serveer de dip met alle snackgroenten en de TUC Bakefuls.
Borrelplank met snackgroenten & frisse dilledip
Lekker met crunchy zoutjes tussen de groenten.
null personen
260 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de dille fijn en meng met de knoflookpoeder, mayonaise, Griekse yoghurt, het citroensap, wat peper en eventueel zout.
Halveer de komkommers in de lengte. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Serveer de dip met alle snackgroenten en de TUC Bakefuls.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7½ g verse dille
½ tl knoflookpoeder
3 el mayonaise
200 g Griekse yoghurt
1 tl citroensap
4 snoepgroente komkommers
4 snoepgroente oranje paprika's
200 g snoepgroente angelle-tomaatjes
150 g snoepgroente worteltjes
80 g TUC Bakefuls Cream Cheese & Onion