Rainbow rauwkost met tzatziki ​
bewaar
bewaar

Rainbow rauwkost met tzatziki ​

Dippen met het hele gezin? Maak milde tzatziki en dip de regenboograuwkost erin!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Rasp voor de tzatziki de helft van de komkommer met een grove rasp, doe in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de dille fijn en meng met de uitgeknepen komkommer en yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de rest van de komkommer in reepjes. Maak de gele en rode paprika schoon en snijd in repen. Snijd de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd elke stengel in 3 gelijke stukken.

Serveer de tzatziki met de verschillende groenten over een schaal.

bereidingstipJe kunt de tzatziki een 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rainbow rauwkost met tzatziki ​

Dippen met het hele gezin? Maak milde tzatziki en dip de regenboograuwkost erin!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig