Rainbow rauwkost met tzatziki
Dippen met het hele gezin? Maak milde tzatziki en dip de regenboograuwkost erin!
Aan de slag
Rasp voor de tzatziki de helft van de komkommer met een grove rasp, doe in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de dille fijn en meng met de uitgeknepen komkommer en yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de rest van de komkommer in reepjes. Maak de gele en rode paprika schoon en snijd in repen. Snijd de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd elke stengel in 3 gelijke stukken.
Serveer de tzatziki met de verschillende groenten over een schaal.
Rainbow rauwkost met tzatziki
Dippen met het hele gezin? Maak milde tzatziki en dip de regenboograuwkost erin!
null personen
60 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp voor de tzatziki de helft van de komkommer met een grove rasp, doe in een schone theedoek en knijp het overtollige vocht eruit. Snijd de dille fijn en meng met de uitgeknepen komkommer en yoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de rest van de komkommer in reepjes. Maak de gele en rode paprika schoon en snijd in repen. Snijd de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd elke stengel in 3 gelijke stukken.
Serveer de tzatziki met de verschillende groenten over een schaal.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
7½ g verse dille
200 yoghurt Griekse stijl 10%
1 gele paprika
1 rode paprika
1 stronk witlof
2 stengels bleekselderij
100 g radijsjes
150 g snoepgroente worteltjes
Dit heb je nodig
schone theedoek