Snelle Italiaanse voorjaarsstoof (vignarola)
bewaar
bewaar

Snelle Italiaanse voorjaarsstoof (vignarola)

Je maakt deze snelle stoof barstensvol voorjaarsgroenten met pancetta.

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de pancetta in reepjes van een ½ cm breed. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de pancetta 2 min.

Laat de artisjok uitlekken in een vergiet en voeg samen met de tuinbonen en tuinerwten toe. Blus af met de witte wijn, de kippenbouillontablet en het water. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat 10 min. stoven met de deksel op de pan.

Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringetjes. Snijd de munt fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Voeg de salade-ui, munt, het citroenrasp, 2 el citroensap (per 4 personen) en de spinazie toe aan de lentestoof en roer door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

serveertipLekker met ciabatta.

Snelle Italiaanse voorjaarsstoof (vignarola)

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle Italiaanse voorjaarsstoof (vignarola)

Je maakt deze snelle stoof barstensvol voorjaarsgroenten met pancetta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig