Spaghetti met boerenkool en braadworst
Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.
20 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Pel en snipper de uien. Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel. Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de boerenkool toe aan het worstvlees en bak 5 min. mee. Voeg de slagroom, het bouillontablet en het water toe en laat 5 min. op middelhoog vuur garen. De saus kookt iets in.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas. Giet de pasta af en meng samen met de tomaten en kaas door de saus.
Spaghetti met boerenkool en braadworst
Instructievideo - 01:47 min.
Spaghetti met boerenkool en braadworst
Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Pel en snipper de uien. Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel. Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de boerenkool toe aan het worstvlees en bak 5 min. mee. Voeg de slagroom, het bouillontablet en het water toe en laat 5 min. op middelhoog vuur garen. De saus kookt iets in.
Halveer ondertussen de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas. Giet de pasta af en meng samen met de tomaten en kaas door de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 biologische uien
4 biologische varkensbraadworsten
300 g biologische spaghetti
300 g diepvries biologische boerenkool
250 ml biologische verse slagroom
250 ml biologische kippenbouillon in pot
250 g biologische cherrytomaten
50 g biologische parmigiano reggiano