Spaghetti met boerenkool en braadworst
bewaar
bewaar

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pel en snipper de uien. Snijd de worsten met een scherp mesje in de lengte in en verwijder het vel. Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het worstvlees met de ui, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleinere stukjes.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Voeg de boerenkool toe aan het worstvlees en bak 5 min. mee. Voeg de slagroom, het bouillontablet en het water toe en laat 5 min. op middelhoog vuur garen. De saus kookt iets in.

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas. Giet de pasta af en meng samen met de tomaten en kaas door de saus.

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Instructievideo - 01:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Worstvlees is al perfect op smaak gebracht en kun je snel gebruiken. In deze pasta bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig