Ontbijtpizza met lentegroenten en gebakken ei
Pizza als ontbijt. Horen we daar gejuich?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de ricotta erover, maar laat 1½ cm van de randen vrij. Verdeel daar de aspergetips over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 8-10 min. gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de spiegeleitjes. Scheur de zalm in stukken.
Neem de pizza uit de oven en verdeel de eitjes erover. Verdeel de veldsla en zalmstukjes over de pizza. Bestrooi met de tuinkers en wat versgemalen zwarte peper.
Ontbijtpizza met lentegroenten en ei
Instructievideo - 00:18 min.
Ontbijtpizza met lentegroenten en gebakken ei
Pizza als ontbijt. Horen we daar gejuich?
null personen
530 kcal
10 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de wraps over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de ricotta erover, maar laat 1½ cm van de randen vrij. Verdeel daar de aspergetips over. Bak de pizza’s in het midden van de oven in 8-10 min. gaar.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de spiegeleitjes. Scheur de zalm in stukken.
Neem de pizza uit de oven en verdeel de eitjes erover. Verdeel de veldsla en zalmstukjes over de pizza. Bestrooi met de tuinkers en wat versgemalen zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 volkoren tortillawraps
150 g ricotta
100 g aspergetips
1 el milde olijfolie
2 middelgrote eieren
100 g gerookte zalm
20 g veldsla
¼ bakje tuinkers
Dit heb je nodig
bakpapier