Couscous met Thaise groenten en curryburger
bewaar
bewaar

Couscous met Thaise groenten en curryburger

Marokko meets Thailand in dit snelle veganistische gerecht.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous in een kom en schenk het water erover. Dek af en laat 10 min. staan.

Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de curryburgers 5 min. per kant op laag vuur.

Halveer ondertussen de limoen en pers de vrucht uit. Meng in een kom de plantaardige variatie op gurt met het limoensap.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pompoenpitten in 2 min. op middelhoog vuur goudbruin.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of hapjespan, voeg de wokgroente toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Roer de couscous los met een vork en meng met de wokgroente.

Verdeel de groentecouscous en burgers over de borden. Serveer met de gurt en bestrooi met de pompoenpitten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met Thaise groenten en curryburger

Marokko meets Thailand in dit snelle veganistische gerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig