Quiche 'bolognese'
bewaar
bewaar

Quiche 'bolognese'

Je favoriete pastasaus, maar nu als inspiratie voor een hartige taart.

15 min. bereiden / 45 min. oventijd / 10 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de tartaar 5 min. op middelhoog vuur rul. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de tomatenpuree en roerbakgroente toe en verwarm 4 min. Roer regelmatig om.

Rasp de kaas. Klop de eieren in een grote mengkom los met de ricotta, oregano en peper naar smaak. Meng de pastasaus en Parmezaanse kaas door het eimengsel.

Leg de rol bladerdeeg in de springvorm en snijd het overhangende deel af. Bekleed hiermee de onbedekte randen van de vorm. Schep de groenten en het vlees erin en schenk het eimengsel erop.

Bak de quiche in ca. 45 min. onder het midden van de oven gaar. Dek af met aluminiumfolie als de bovenkant te bruin wordt. Laat 10 min. akoelen op een rooster.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quiche 'bolognese'

Je favoriete pastasaus, maar nu als inspiratie voor een hartige taart.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig