Witte-koolsalade met karwijzaad en rozijnen
Aan de slag
Meng de yoghurtmayonaise met de azijn tot een glad mengsel. Snijd de bieslook fijn en meng door de dressing. Plet het karwijzaad met de bolle kant van een lepel of in een vijzel en roer door de door dressing. Schep de witte kool en de rozijnen door de dressing. Breng de salade op smaak met peper en eventueel zout. Zet minstens 1 uur afgedekt in de koelkast.
Witte-koolsalade met karwijzaad en rozijnen
hoofdgerecht
null personen
80 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng de yoghurtmayonaise met de azijn tot een glad mengsel. Snijd de bieslook fijn en meng door de dressing. Plet het karwijzaad met de bolle kant van een lepel of in een vijzel en roer door de door dressing. Schep de witte kool en de rozijnen door de dressing. Breng de salade op smaak met peper en eventueel zout. Zet minstens 1 uur afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el yoghurtmayonaise
1 el dragonazijn
10 g verse bieslook
½ el karwijzaad
300 g gesneden witte kool
4 el rozijnen