Pappardelle met warmgerookte zalm en artisjok
bewaar
bewaar

Pappardelle met warmgerookte zalm en artisjok

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Breng een ruime pan water aan de kook. Snijd de courgette in plakken van een ½ cm breed. Laat de artisjokharten uitlekken (bewaar het vocht) en snijd in kwarten. Bestrijk de courgette en artisjok met de olijfolie. Verhit de grillpan en gril de groenten in delen steeds ca. 5 min. Keer halverwege. Bereid ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pers ondertussen de limoen uit en meng het sap met de crème fraîche, mierikswortel en 2 el van het artisjokvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pappardelle af en voeg de groenten en mierikswortelsaus toe en schep goed om. Verdeel de pappardelle over de borden en verdeel de zalm over de pasta. Garneer met de tuinkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met warmgerookte zalm en artisjok

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig