Meringues met gemarineerde bramen, granaatappelpitjes & frambozen
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Haal de blaadjes van de basilicum en snijd de helft fijn. Meng een ½ el citroenrasp (per 4 personen), de balsamicoazijn en het fijngesneden basilicum in een kom. Voeg de bramen, frambozen en granaatappelpitjes toe en schep voorzichtig om. Laat 10 min. marineren.
Verdeel de aardbeimeringues over de borden. Schep het fruit erover. Garneer met de geklopte slagroom en de rest van de basilicumblaadjes.
Meringues met gemarineerde bramen, granaatappelpitjes & frambozen
nagerecht
null personen
320 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Haal de blaadjes van de basilicum en snijd de helft fijn. Meng een ½ el citroenrasp (per 4 personen), de balsamicoazijn en het fijngesneden basilicum in een kom. Voeg de bramen, frambozen en granaatappelpitjes toe en schep voorzichtig om. Laat 10 min. marineren.
Verdeel de aardbeimeringues over de borden. Schep het fruit erover. Garneer met de geklopte slagroom en de rest van de basilicumblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
7½ g verse basilicum
2 el Ponti aceto balsamico di Modena Invecchiato
150 g bramen
100 g frambozen
50 g zongerijpte granaatappelpitjes
4 stuks aardbeimeringues
250 g opgeklopte slagroom in beker