Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert
bewaar
bewaar

Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert

Ratatouille is een bekende Franse groentestoof. De plakken camembert worden heerlijk zacht in de oven.

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en snijd in plakken van een ½ cm. Snijd de courgette in plakken van een ½ cm. Snipper de uien en snijd de camembert in dunne plakken.

Verdeel de aubergine over de bodem van de ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens de aardappelschijfjes, courgette en rode ui erover.

Meng de passata met de kruiden, peper en eventueel zout en verdeel over de groente. Verdeel de plakken camembert erover. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.

Snijd de peterselie fijn, verdeel over de ovenschotel en serveer.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert

Ratatouille is een bekende Franse groentestoof. De plakken camembert worden heerlijk zacht in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig