Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert
Ratatouille is een bekende Franse groentestoof. De plakken camembert worden heerlijk zacht in de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en snijd in plakken van een ½ cm. Snijd de courgette in plakken van een ½ cm. Snipper de uien en snijd de camembert in dunne plakken.
Verdeel de aubergine over de bodem van de ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens de aardappelschijfjes, courgette en rode ui erover.
Meng de passata met de kruiden, peper en eventueel zout en verdeel over de groente. Verdeel de plakken camembert erover. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.
Snijd de peterselie fijn, verdeel over de ovenschotel en serveer.
Ratatouille met aubergine, courgette, aardappel & camembert
Ratatouille is een bekende Franse groentestoof. De plakken camembert worden heerlijk zacht in de oven.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en snijd in plakken van een ½ cm. Snijd de courgette in plakken van een ½ cm. Snipper de uien en snijd de camembert in dunne plakken.
Verdeel de aubergine over de bodem van de ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens de aardappelschijfjes, courgette en rode ui erover.
Meng de passata met de kruiden, peper en eventueel zout en verdeel over de groente. Verdeel de plakken camembert erover. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.
Snijd de peterselie fijn, verdeel over de ovenschotel en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
1 courgette
2 Biologische rode uien
250 g camembert
900 g roodschillige aardappelschijfjes in zak
800 g passata
4 tl Provençaalse kruiden
15 g verse krulpeterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)